Anlık Bildirim

Cyberpunk bir evrende geçen Türk yapımı oyun "Transient" çıktı

Lovecraftian ve cyberpunk'ın bir arada olduğu, Türk oyun geliştirici stüdyosu Stormling Studios'un yeni oyunu Transient, Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirdi.

Cyberpunk bir evrende geçen Türk yapımı oyun 'Transient' çıktı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Iceberg Interactive'in yaptığı, geliştiriciliğini ise Stormling Studios'un yaptığı oyun Transient, Steam üzerinden çıkışını gerçekleştirdi. Transient, H.P. Lovecraft eserlerini cyberpunk ile birleştiren bir macera oyunu. 

Oyunu geliştiren stüdyo olan Stormling Studios ise İstanbul merkezli bir Türk oyun stüdyosu. Aynı stüdyo daha önce geliştirdiği Conarium isimli oyun ile tanınıyor. Şirketin arkasındaki isimler ise Onur ŞamlıOral Şamlı ve Pınar Parmak.

Transient isimli oyun şu anda Steam'de %15'lik indirim ile 27,20 TL'ye satılıyor, 2021 yılında da PlayStation 4 ve Xbox One için yayınlanması bekleniyor. Buraya tıklayarak oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz. Ayrıca oyunun fragmanını ve tanıtım yazısını da aşağıda bulabilirsiniz.

Fragman

Tanıtım Yazısı

Uzak, kıyamet sonrası gelecekte, insanlık nüfusundan geriye kalanlar, dünyanın katı atmosferik koşullarında hayatta kalmak için yaratılan ve Providence adlı verilen, kubbeli bir şehirde yaşamaktadır. İnsanlığın son sığınağı olan bu yerde, ODIN adlı bir kiralık hacker grubunun üyesi olan Randolph Carter, yanlışlıkla, akıl sağlığını sorgulamasına neden olacak korkunç bir gerçeğin ipuçlarına rastlar.

H.P. Lovecraft, Cyberpunk ile Buluşuyor
H.P. Lovecraft’ın kozmik varoluşçuluğu ve acımasız, distopik bir siberpunk kurgunun daha önce hiç görülmemiş bir karışımını deneyimleyin. Transient, her iki türün ufuk açıcı eserlerini uyarlayıp onların anlattıkları üzerine yenilerini de ekleyerek genişletmek ve böylece deneyiminizin aynı anda hem tanıdık hem de taze olmasını sağlamak üzere dizayn edilmiştir.

Cyberpunk bir evrende geçen Türk yapımı oyun 'Transient' çıktı Tam Boyutta Gör

Çatlamış Gerçeklikleri Keşfet
Kor Shehr'in unutulmuş harabelerinden Providence'ın zalim sokaklarına kadar, Transient unutulmayacak mekanlarla dolu. Gerçekliği, kendi hayallerinizi ve sanal dünyaları, yeni arkadaşlar, düşmanlar ve insan bile olmayan varlıklar ile tanışmak için keşfedin.

Kendi Gerçekliğinden Kaç
TRANSIENT, birbirinden çeşitli ve güzel ortamları unutulmaz orijinal müzik parçalarıyla birleştirerek sürükleyici bir deneyim sunar.

Oyun boyunca karşılaştığınız sorunların üstesinden gelmek için, teknolojik bir implant ile donanımlı Randolph Carter rolünü üstleniyorsunuz. Çevrenizi araştırmak, ipuçları aramak ve gerçeği görmemize neden olan gizli engelleri aşmak için gelişmiş algı yükseltme implantını, PHI'ı (Fay) kullanın.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8138 kez okundu.
17 kişi, toplam 17 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
transient, türk oyunu ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim