Anlık Bildirim

Elon Musk'tan; "Tesla araçlarda The Witcher oynamak ister misiniz?" anketi

Yayınlanan güncellemelerle Tesla araçları adeta bir eğlence merkezine dönüştüren Elon Musk, son bombasını Twitter'da patlattı. The Witcher oyunlarından biri yakında araçlarda oynanabilir.

Elon Musk'tan; 'Tesla araçlarda The Witcher oynamak ister misiniz?' anketi Tam Boyutta Gör

Netflix’te ilk sezonu yayınlanan The Witcher'ın “Toss A Coin To Your Witcher” şarkısı kısa sürede inanılmaz popüler oldu. Netflix’te gösterilen diziyi takip eden ünlülerden biri de Elon Musk olmalı ki ünlü CEO geçtiğimiz günlerde, şarkının karikatürize edildiği bir tweet paylaşmıştı.

Sıkı bir “gamer” olduğunu bildiğimiz Musk, son derece aktif olduğu Twitter ortamında takipçilerinin karşısına bu kez bir anketle çıktı. “Tesla’da The Witcher oynamaya ne dersiniz? (Bu arada diziyi Tesla Netflix uygulamasında izleyebilirsiniz)" sorusu kapsamında açılan ankete ilgi büyük oldu ve içeriğin hazırlandığı an itibariyle oy kullanan 690.248 kişiden %85’i soruya evet cevabı verdi. Tabi ankette hangi Witcher oyunundan bahsedildiği belirtilmemiş.

Oldukça popüler olan ankete resmi The Witcher hesabı da kayıtsız kalmadı ve aşağıda yer alan “Ne yanlış gidebilir ki?” başlıklı tweeti paylaştı.

The Witcher hesabından yapılan paylaşım, görünüşe göre Geralt’ın atı Roach’un oyun dünyasındaki nesnelere takılı kalmasına neden olan buglara ait bir gönderme. Haliyle burada bir bug’a maruz kalan ise bir at değil ancak bir Tesla araç.

Bakalım, önümüzdeki günlerde yayınlanacak güncellemelerde Tesla araç sahipleri dilediklerine kavuşabilecek mi?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5010 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
tesla motors, Tesla ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim