Anlık Bildirim

PC için 3 aylık Game Pass aboneliğinde büyük indirim

Microsoft, ilk defa Xbox Game Pass kullanacak aboneler için 3 aylık üyelik ücretinde indirime gitti. 3 aylık PC için Game Pass aboneliğini yüzde 94 indirimle başlatabilirsiniz.

PC için 3 aylık Game Pass aboneliğinde büyük indirim Tam Boyutta Gör

Microsoft’un oyun aboneliği sistemi Xbox Game Pass’in PC versiyonunda güzel bir indirim başladı. İlk defa üye olacak kullanıcılar, 5,90 TL’ye 3 aylık PC için Game Pass aboneliği başlatabilecek.

Bu fırsat ile birlikte normalde 86,99 TL olan 3 aylık abonelik ücreti 5,90 TL’ye düşüyor. Bu indirim ilk defa PC için Game Pass kullanacak abonelere sunuluyor. 13 Şubat tarihine kadar indirimli fiyattan abonelik başlatabilirsiniz.

Game Pass kampanya sayfası

Xbox Game Pass PC kütüphanesinde 100’ün üzerinde oyun bulunuyor. Aboneliğiniz devam ettiği sürece bu oyunları ek bir ücret vermeden oynayabiliyorsunuz. Örneğin 5,90 TL’ye başlatacağınız bu abonelik sayesinde 3 ay boyunca Forza Horizon 4, Gears 5, Dead by Daylight, Metro Redux, Superhot, Cities Skylines oyunlarını oynayabilirsiniz.

Microsoft, Xbox Game Pass abonelik ücretinde sık sık indirime gidiyor. Daha önce Kasım ayında Xbox Game Pass Ultimate aboneliği 5,90 TL’ye düşmüştü.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
19649 kez okundu.
36 kişi, toplam 39 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xbox game pass, xbox game pass pc ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim