Anlık Bildirim

Xbox başkanı Phil Spencer, Elden Ring'in Miyazaki'nin en iddialı oyunu olduğunu söylüyor

George R.R. Martin ve Demon's Souls'un yaratıcısı Hidetaka Miyazaki'nin başında olduğu Elden Ring isimli oyunu, Xbox başkanı Phil Spencer oynamış ve çok iddialı olduğunu söylüyor.

Xbox başkanı Phil Spencer, Elden Ring'in Miyazaki'nin en iddialı oyunu olduğunu söylüyor Tam Boyutta Gör

E3 2019'da ilk kez gösterilen Elden Ring'in duyurulmasından bu yana oyun ile ilgili çok az güncelleme yapıldı. Oyuna dair ne yazık ki çok az detay biliyoruz biz ancak Xbox başkanı Phil Spencer oyunu çoktan oynamış.

Uzun zamandır haber alınamayan oyundan ilk kez geçtiğimiz hafta yeni bir güncelleme yapılmıştı. Günellemede oyun ile ilgili yine bir detay verilmedi ancak hala geliştirme aşamasında olduğunu öğrendik. Şimdi de Xbox başkanı Phil Spencer oyun ile ilgili konuştu. 

Game of Thrones dizisinden tanınan George R.R. Martin, Elden Ring'in evrenini yaratıyor ve oyunun yönetmenliğini de Demon's Souls'un yaratıcısı Hidetaka Miyazaki üstleniyor. Geçtiğimiz günlerde oyunu oynayan Phil Spencer ise "Oyunu aslında epeyce gördüm. Epey oynadım. Son 10 yılda Miyazaki'nin tüm oyunlarını oynayan biri olarak açık bir şekilde şunu söyleyebilirim, bu oyun Miyazaki'nin en iddialı olduğu oyun." dedi.

Karanlık fantezi aksiyon RPG oyunu Elden Ring; PlayStation 4, Xbox One ve PC için yayınlanacak ancak çıkış tarihi bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim