Anlık Bildirim

Steam FPS Festivali başladı: %85'e varan indirim

Steam'de FPS oyunlarında indirimler ve ücretsiz demo fırsatı başladı. Yüzde 85'e varan indirimlerden faydalanabilir ve popüler oyunları ücretsiz olarak deneyebilirsiniz.
Steam FPS Festivali başladı: %85'e varan indirim Tam Boyutta Gör
Steam’de FPS severler için büyük indirimler başladı. Steam FPS Festivali ile birinci şahıs nişancı (FPS) türündeki oyunlar yüzde 85’e varan oranda indirime girdi. Steam FPS Festivali, 25 Nisan’a kadar devam edecek.

Kampanya sayfası: Steam FPS Festivali

İndirime giren oyunlara baktığımızda şu sıralar dizisi ile birlikte yeniden gündeme gelen Fallout serisinde güzel indirimler dikkat çekiyor. Ayrıca Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, Ready or Not, Arma 3, Rust, Squad, The Hunter, Doom Eternal, Resident Evil 7 ve Metro Exodus oyunlarında güzel indirimler sunuluyor.

Popüler oyunları ücretsiz deneme fırsatı

Steam FPS Festivali ile birlikte çeşitli oyunları ücretsiz oynama fırsatı elde edebilirsiniz. Çok sayıda oyun için ücretsiz demo sunuluyor. Far Cry 6, Resident Evil Village, Doom, Wolfenstein II ve Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction oyunlarının ücretsiz demosunu oynayabilirsiniz. Bu oyunlar aynı zamanda indirime girdi. Oyunu beğenirseniz indirimli fiyattan satın alabilirsiniz.

FPS Festivali kapsamındaki diğer etkinlikte ise ücretsiz profil öğeleri dağıtılıyor. İndirim sayfasındaki “Ücretsiz Puan Dükkanı Öğelerinizi Alın” butonuna basarak ücretsiz hareketli avatarak, çıkartma ve avatar çerçevesi edinebilirsiniz.

Steam FPS Festivali'nin öne çıkan indirimleri

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
17985 kez okundu.
21 kişi, toplam 23 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
fallout 76, fps ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim