Anlık Bildirim

Pandemide hasta sayısındaki ürkütücü artış devam ediyor

Dün açıklanan tabloda hem vefat sayısını hem de hasta sayısını en üst seviyede görmemizin üzerine bugünün Covid-19 tablosu merakla bekleniyordu. Sağlık Bakanı da merakla beklenen tabloyu paylaştı.

Pandemide hasta sayısındaki ürkütücü artış devam ediyor Tam Boyutta Gör

Kış aylarının gelmesi ile birlikte zaten yükselişte olan hasta sayısı iyice artmaya başladı. Önüne geçilemeyen artışların sonucunda da geçtiğimiz hafta yeni kısıtlamalar açıklandı. Bir süredir fazlasıyla yüksek seviyelerde olan hasta sayısı bugün de aynı seviyelerde.

23 Kasım 2020'de, yani dün paylaşılan Covid-19 tablosunda hem hasta sayısını hem de vefat sayısını şu ana kadar açıklanan en yüksek seviyede görmüştük. Dün açıklanan hasta sayısı 6.713, vefat sayısı ise 153'tü. Bugün açıklanan tabloya baktığımızda da sayıların dünü bile geride bıraktığını görüyoruz. Bugünün hasta sayısı 7.381, vefat sayısı ise 161.

Pandemide hasta sayısındaki ürkütücü artış devam ediyor Tam Boyutta Gör

Özellikle yoğun bakım doluluk oranındaki artış fazlasıyla korkutucu olmaya başladı. Birkaç gün önce başlayan kısıtlamalar umuyoruz ki olumlu yönde bir etki gösterir ve sayılar düşmeye başlar. Bu gidişat artık tek çarenin aşı olduğunu gösteriyor ve en azından o konuda bazı olumlu gelişmeler gelmeye devam ediyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada devletin temin ettiği aşıların ücretsiz olarak dağıtılacağını açıklamıştı. Ayrıca Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış, yerli koronavirüs aşısının yapıldığı 44 kişide herhangi bir yan etki görülmediğini açıklamıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4940 kez okundu.
17 kişi, toplam 24 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
covid, korona ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim