Anlık Bildirim

Peloton'da ayrılıklar hızlanıyor: İşten çıkarılanlara 1 yıllık ücretsiz abonelik

Peloton, CEO değişikliğine giderken aynı zamanda şirketten birçok önemli isimle beraber birçok çalışan da ayrılıyor. Şirket, işten çıkarılanlara 1 yıllık ücretsiz abonelik veriyor.

Peloton'un önemli isimleri şirketten ayrılıyor Tam Boyutta Gör

Egzersiz ekipmanları şirketi Peloton, yeni CEO'suyla birlikte yeni bir başlangıç yapmak istiyor. Gelen son bilgilere göre Peloton'un donanım mühendisliği başkan yardımcısı Sam Bowen ve ticari operasyonlar yöneticisi Rob Barker şirketten ayrılıyor. Ayrıca ayrılanlar listesine birçok çalışan da ekleniyor.

Ayrılanlara 1 yıllık Peloton üyeliği veriliyor

Peloton, CEO olarak görev yapan John Foley'nin yerine Spotify ve Netflix'in eski CFO'su Barry McCarthy'nin geleceğini duyurdu. Şirket ayrıca genel olarak yeniden yapılandırma gerçekleştirdiklerini ve bu kapsamda birçok çalışan işten çıkarılacağını açıkladı.

Şirketten ayrılanlar arasında Sam Bowen ve Rob Barker gibi isimlerin haricinde toplam çalışanların yaklaşık %20'si anlamına gelen 2800 kişi de işten çıkarılıyor. Peloton, işten çıkarılan çalışanlara görev sürelerine göre kıdem tazminatı ve ayrıca 12 ay boyunca ücretsiz abonelik hizmeti verileceğini belirtti.

Peloton, Covid-19'la beraber artan talebe karşılık verebilmek için ürün yelpazesini genişlettiklerini ve çalışan sayısını artırdıklarını ancak artık talebin pandemi öncesi düzeylere geri geldiği için ellerinde fazladan iş gücü olduğunu söyledi. Şirket, bu yüzden gelecek adına daha temkinli adımlar atmak için tüm bu değişikliklerin gerçekleştirildiğini belirtti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim