Anlık Bildirim

Google Duo, Meet'in bazı özelliklerini alabilir

Google Duo'nun son güncellemesinden yola çıkarak erişilen bazı bilgilere göre uygulama, ara odalar gibi daha önce Meet'ten bilinen bazı özelliklere sahip olabilir.

Google Duo, Meet'in bazı özelliklerini alabilir Tam Boyutta Gör

Google'ın görüntülü sohbet uygulaması Duo, çok sık yeni özellik almıyor ancak ortaya çıkan bilgiler Google Duo'nun Meet'teki birkaç özelliğe kavuşacağını gösteriyor. Kısa bir süre önce Play Store'da 5 milyar indirmeyi aşan uygulama, ara odalara sahip olacak.

Google Duo'ya ara odalar geliyor

XDA Developers, Google Duo'nun son güncellemesinden yola çıkarak uygulamaya gelmesi muhtemel olan birkaç özelliği açığa çıkardı. Yeni bilgiler Duo'nun, Meet'ten alışık olunan bir ara odalar özelliğiyle güncelleneceğini gösteriyor. Ara odalar, özellikle kalabalık görüntü sohbetlerde moderatörlerin katılımcıları belirli konulara göre daha küçük gruplara bölmesine olanak tanıyacak.

Ara odalarla birlikte Google Duo'da canlı akış desteği ve toplantıları kaydetme özellikleri de sunulacak. Kaydetme özelliği aktifken "Bu toplantı yayınlanıyor ve kaydediliyor" yazılı bir mesaj toplantı sırasında gösterilecek.

Google Meet Google Meet Google Meet Google Meet Google LLC Haberleşme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim