Anlık Bildirim

PlayStation 5 Çin'de ön siparişe açıldı, 20 dakikada tükendi

Tüm dünyada stok sıkıntısı çeken Sony'nin oyun konsolu PlayStation 5, geçtiğimiz günlerde Çin'de ön siparişe açıldı ve yaklaşık 20 dakika içinde tükendi.

PlayStation 5 Çin'de ön siparişe açıldı, 20 dakikada tükendi Tam Boyutta Gör

Sony'nin yeni nesil için çıkarttığı oyun konsolu PlayStation 5, bildiğiniz gibi Covid-19 ve yüksek talep sebebiyle tüm dünyada stok sıkıntısı çekiyor. Ülkemiz de dahil olmak üzere şu anda PlayStation 5 ne yazık ki bulunamıyor. Geçtiğimiz günlerde ise Çin'de ön siparişe açıldı.

PlayStation 5 daha önce Çin'de fiziksel olarak satışa çıkmıştı ve mağaza büyük bir izdiham yaşanmıştı. Bu sefer de 15 Mayıs'ta dağıtımı yapılacak PlayStation 5, internet üzerinden Çinli oyuncular için ön siparişe açıldı. PlayStation 5'in ön sipraişe başladıktan yaklaşık 20 dakika sonra tüm ürünler satıldı.

Niko Partners'in açıkladığına göre Çin'de ön siparişe açılan PlayStation 5 sayısı 50.000 adet. Yani 50.000 adet PlayStation 5 yaklaşık olarak 20 dakikada tükendi. Yakın zamanda Çin'de daha fazla PlayStation 5'in stoklara ekleneceği de açıklandı.

2020'nin son günlerinde de Amazon üzerinden Türkiye'de PlayStation 5 siparişe açılmıştı ve tükenmesi yaklaşık 30 saniye sürmüştü. Elbette bu kadar hızlı tükenmesinin tek sebebi stokta yalnızca 50 adet PlayStation 5'in bulunması. Ülkemizde ne zaman stoklar yenilenecek bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim