Anlık Bildirim

PS5 SSD'sinin gücünü sonuna kadar kullanan Ratchet & Clank: Rift Apart'tan oynanış videosu paylaşıldı

PlayStaiton 5'in bu yıl çıkacak olan özel oyunlarından biri olan Ratchet & Clank: Rift Apart'ın dün akşamki sunumunda 16 dakikalık oynanış videosu paylaşıldı.

PS5 SSD'sinin gücünü sonuna kadar kullanan Ratchet & Clank: Rift Apart'tan oynanış videosu paylaşıldı Tam Boyutta Gör

Yayıncılığını Sony Interactive Entertainment'ın yaptığı geliştiriciliğini ise Insomniac Games'in yaptığı PlayStation 5 özel oyunu Ratchet & Clank: Rift Apart'tan 16 dakikalık yeni bir oynanış videosu paylaşıldı.

Yayınlanan oynanış videosu dün gece düzenlenen State of Play sunumundan. Oynanış videosu, oyuna dair birçok detayı bizlere gösteriyor. Ancak videoda kesinlikle en dikkat çeken ayrıntı oyunun görselliği ve yükleme hızı diyebiliriz. SSD'nin gücünü sonuna kadar kullanan Ratchet & Clank: Rift Apart, ilk tanıtıldığında da yükleme hızının neredeyse olmamasıyla dikkat çekmişti. Özellikle karakter boyutlar arasında geçiş yaparken direkt geçiyor olması hayran bırakıcı.

Ratchet & Clank: Rift Apart, 11 Haziran 2021'de PlayStation 5 için özel oalrak Türkçe altyazı desteği ile çıkış yapacak. Oyunun şu anda PlayStation Store'da standart sürümü ve deluxe sürümü bulunuyor. Standart Sürüm 619,00 TL, Dijital Deluxe Sürüm ise 699,00 TL. Oyun için yayınlanan yeni oynanış videosunu da aşağıda bulabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
8841 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Ratchet & Clank: Rift Apart, ps5 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim