Anlık Bildirim

Qualcomm dizüstüler için 5G referans kartını duyurdu

Qualcomm’un referans olarak hazırladığı M.2 5G genişleme kartları ile dizüstü modellerine hızlı bir şekilde 5G yetenekleri kazandırabileceksiniz. Yıl sonuna ilk kartlar hazır olacak.

Qualcomm 5G referans kart tasarımları hazır Tam Boyutta Gör

200 trilyon dolarlık bir pazara ulaşması beklenen 5G teknolojilerini her alanda kullanmak isteyen Qualcomm yatırımlarını arttırıyor. Modem entegre yongalardan sonra şimdi de 5G genişleme kartları geliyor. 

Qualcomm 5G kartları

Qualcomm referans olarak hazırladığı M.2 10Gb genişleme kartları ile dizüstülere hızlı bir şekilde 5G yeteneği kazandırmayı amaçlıyor. Tak-çıkar tarzındaki kartlarda Snapdragon X65 ve Snapdragon X62 modemler kullanılıyor. 

Genişleme kartları yakın mesafede yüksek indirme hızları ve uzun mesafede düşük indirme hızları standartlarını destekliyor. Böylece geniş çaplı bir pazar alanı oluşturuyor. Ayrıca yapısı gereği düşük enerji tüketiyor. 

Qualcomm yeni 5G referans kart tasarımını ortaklarının kullanımına açmış durumda. Yılın sonlarına doğru dizüstü modelleri için ilk 5G kartlarına yer verilmesi bekleniyor. Şimdilik hangi markalar olacak belli değil.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim