Anlık Bildirim

Sıra dışı bir arka panele sahip Vivo X70 Pro+ yakında piyasaya sürülecek

Vivo X70 serisinin duyurulmasına bir hafta kala, Çin'deki pazarlama kampanyaları cihazlarla ilgili detayları gözler önüne sermeye başladı.

Vivo X70 Pro+ yakında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Vivo, bir dizi amiral gemisi akıllı telefon barındıran Vivo X70 serisini piyasaya sürmeye hazırlanıyor ve Çin'de üst düzey Vivo X70 Pro+'ın reklamları başladı bile. Afişlere bakılırsa cihaz siyah, turuncu ve mavi renk seçenekleriyle gelecek. Ayrıca kamera modülünün alışılmadık bir tasarıma sahip olduğunu söylemek mümkün.

Fiyatı henüz açıklanmadı

Bazı kullanıcılar arka kameranın yanında ikincil bir ekran olduğunu düşünürken, diğerleri ise bunun sadece bir tasarım öğesi olduğunu düşünüyor. Panelde Vivo ve Zeiss logoları olduğu için tasarıma yönelik yapılmış olması kuvvetle muhtemel diyebiliriz.

Vivo X70 Pro+ yakında piyasaya sürülecek Tam Boyutta Gör

Vivo X70 Pro+, Full HD+ çözünürlüklü, 6,7 inç ve 120 Hz kavisli bir AMOLED ekrana sahip. Parmak izi tarayıcı ekranın altında bulunuyor. Cihaz, Qualcomm Snapdragon 888 işlemcinin yanı sıra 8 ila 12 GB RAM ile gelecek. Ayrıca akıllı telefonun, bir görüntü sinyal işlemcisinin (ISP) yanı sıra, 65W şarj desteğine sahip olacağını da belirtelim. Fiyatı ise henüz açıklanmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim