Anlık Bildirim

Razer Blade 15 Advanced en yeni Intel işlemcilerle geliyor

Razer Blade 15 Advanced en yeni Tiger Lake-H işlemcilerle performans çıtasını yükseltirken OLED ekran seçeneği, RTX 3000 ekran kartları ve çift M.2 slotu gibi yeniliklerle geliyor.

Razer Blade 15 Advanced en yeni Intel işlemcilerle geliyor Tam Boyutta Gör

Intel’in dizüstü segmentinde fark yaratmayı amaçladığı Tiger Lake-H işlemci ailesini tanıtması ile birlikte dev markaların lansmanları da birbiri ardına gelmeye başladı. Razer Blade 15 Advanced bunlardan birisi.

Razer Blade 15 Advanced özellikleri ve fiyatı

Razer Blade 15 Advanced dizüstü modeli firmanın geleneksel şık tasarım çizgilerini yansıtırken Tiger Lake-H tabanlı Intel işlemcileri ile performans çıtasını yükseltiyor. İnce ekran çerçevesi sayesinde daha kompakt bir gövde elde edilmiş. 

15.6 inçlik ekranda Full HD çözünürlük seçeneği 360Hz tazeleme hızı ile geliyor. 2560x1440 piksel çözünürlükte 240z tazeleme hızı sunulurken yine ilk kez 4K OLED panel seçeneği de eklenmiş. Ekran kartı seçeneğine göre modelin kalınlığı değişiyor ve 15.8mm ile en ince RTX 3060 ekran kartlı oyuncu dizüstüsü konumunda. 

PCIe Gen 4 üzerinde DDR4 3200MHz bellek kullanan model RTX 3070 ve üzeri ekran kartlarında çift M.2 SSD slotu sunuyor. Thunderbolt 3, WiFi 6E, Full HD ve kızıl ötesi destekli webcam, tam boy SD kart yuvası detayları olan Razer Blade 15 Advanced modeli 2299$ başlangıç fiyatına sahip. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim