Anlık Bildirim

Razer Opus X kulaklık aktif gürültü engelleme ve düşük gecikme ile geliyor

Razer Opus X kablosuz kulaklık modeli aktif gürültü engelleme ve düşük gecikme modu yanında uzun kullanım süreleri ile abisine göre avantajlı konuma geçiyor.

Razer Opus X abisine göre yarı yarıya ucuz Tam Boyutta Gör

Geçen yıl Razer’ın oyunculara yönelik olarak piyasaya sürdüğü aktif gürültü engelleme özelliğine sahip Opus kablosuz kulaklığa kardeş geldi. Razer Opus X bu kez biraz daha maliyete odaklanmış. 

Razer Opus X özellikleri ve fiyatı

Razer Opus X kafa üstü kablosuz kulaklık modeli 40mm özelleştirilmiş sürücüler sayesinde bass, orta ve yüksek frekanslarda en iyi kaliteyi hedefliyor. Özel oyun modu 60ms ile gecikmeleri en aza indiriyor. 

Çift mikrofon ile aktif gürültü engelleme yapabilen kulaklık dilerseniz dış ortam seslerini içeri alabiliyor. Kontroller ise kenar kısma entegre edilmiş tuşlar üzerinden gerçekleşiyor. Tek şarj ile gürültü engelleme açık iken 30 saat, kapalı iken 40 saat kullanım sağlanabiliyor. 

Abisine göre hareket sensörü ve THX Audio optimizasyonu mevcut değil. Buna rağmen 15 saat civarında bir ekstra süre kazanımı var. 100$ fiyat etiketi bu eksiklikleri hiç hissettirmeyecektir. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim