Anlık Bildirim

Razer şimdi de oyuncu terliği satışa sunuyor

Razer Sneki Snek terliği oyuncuların ayaklarını sıcak ve rahat tutmak için tasarlanmış. Her ürün satışında Razer dünyanın farklı noktalarında 10 ağacı kurtarma sözü veriyor.

Razer oyuncu terliği Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz dönemlerde oyuncu sakızı, oyuncu içeceği, oyuncu maskesi gibi ilginç ürünleri karşımıza çıkaran Razer bu kez peluş bir terlik ile geliyor. Sneki Snek serisine ait olan terlik oyuncuların ayaklarını rahat tutacak. 

Razer oyuncu terliği özellikleri ve fiyatı

Razer’ın bir çalışanının çocuğu için çizdiği Sneki Snek adındaki şirin yılan karakteri daha sonra hayranlar arasında hızla yayılmış ve viral olmuştu. Razer da bu ilgiyi karşılıksız bırakmayarak peluş oyuncak, ense yastığı gibi farklı ürünlerle bir seri oluşturmuştu. 

Razer Sneki Snek terliği bu serinin devamı niteliğinde. Geri dönüştürülebilir malzemeden imal edilen terlik oyuncuların ayaklarını uzun süreler boyunca sıcak ve rahat tutmak için hazırlanmış. 

50$ fiyat etiketine sahip olan terlikten her sipariş verildiğinde Costa Rica, Madagaskar, Çin gibi ülkelerde 10 ağacın kurtarılmasına yardım edilecek. Razer toplamda 1 milyon ağacı kurtarmayı istiyor. Ayrıca her 100 bin adet satışta yeni bir Sneki Snek ürünü de tanıtılacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9688 kez okundu.
31 kişi, toplam 31 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Razer, razer slippers ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim