MediaTek’in ay ortasında duyurduğu elden geçirilmiş Dimensity 810 yonga setinin ilk müşterisi belli oldu. Realme yakın zamanda Dimensity 810 yonga setini taşıyan 8 serisi bir telefon tanıtacağını duyurdu.
realme 8s neler sunacak?
realme Hindistan tarafından yapılan duyuruya göre realme 8s akıllı telefon modeli Dimensity 810 yonga seti ile piyasaya çıkacak. Dimensity 810 yonga seti 4 adet Cortex-A76 ve 4 adet Cortex-A55 çekirdeği barındırıyor. Dimensity 800 yonga setine göre yüzde 15-20 civarında bir performans artışı bekleniyor. UFS 2.2 ve LPDDR4X bellek teknolojilerine destek sunuluyor.
Henüz realme 8s ile ilgili detaylar açıklanmadı ancak 6.5 inçlik 90Hz bir ekran, 64MP çözünürlüğünde ana sensör, 5000mAh kapasiteli batarya ve 33W hızlı şarj desteği şimdilik iddialar arasında.
Bunun haricinde realme 8i adıyla bir model daha gelecek ancak yonga seti tarafında bir bilgi mevcut değil. Yine ekran boyutu ve batarya gibi özelliklerde benzer bir çizgi izleyebilir ancak kamera çözünürlükleri farklı olabilir.
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


hocam 4x daha iyi direk hs attirir
Über
Evet ama 6x scop daha iyi gider buna daha uzaktaki hedefler için. Gerektiğinde 3x'e de çekebilirsin falan :D
Muskun alev tabancası vs bu
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.