Anlık Bildirim

Apple, Siri hakkında geri bildirim sağlamak için yeni bir uygulama yayınladı

Apple, akıllı kişisel asistanı Siri'yi geliştirebilmek adına kullanıcılardan geri bildirim sağlayabileceği Siri Speech Study isimli yeni bir uygulama başlattı.

Apple, Siri Speech Study ile Siri'yi geliştirmek istiyor

Apple, sesli asistanı Siri'yi geliştirmek adına kullanıcılardan geri bildirim sağlayabileceği yeni bir uygulama başlattı. Siri Speech Study isimli uygulamaya App Store'da arama yaparak ulaşılamıyor ve Apple tarafından yayınlanan uygulama listesinde görünmüyor.

Siri Speech Study, davetiye ile kullanılabilecek

Sensor Tower'dan alınan verilere göre Siri Speech Study uygulaması ilk olarak 9 Ağustos'ta yayınlandı ve 18 Ağustos'ta yeni bir güncelleme aldı. Uygulamaya bakıldığında ilk olarak bir lisans sözleşmesine onay vermek gerekiyor. Onaydan sonra ise uygulamaya başlamak için geçerli bir katılımcı kimlik numarası girilmesi için bir alan yer alıyor.

TechCrunch'a açıklama yapan Apple, katılımcıların geri bildirimlerini doğrudan Apple ile paylaşmaları için bir yol sunarak uygulamanın yalnızca Siri ürün iyileştirmeleri için kullanıldığını belirtirken kullanıcıların uygulamaya katılabilmesi için davet edilmesi gerektiğini söyledi.

Apple, uygulamayı her ne kadar yalnızca kendi dahilinde çalışanlarına sunmamış olsa da geniş bir kullanılabilirlik söz konusu değil. Şirketin Siri Speech Study ile Siri'nin doğruluğunu ve bağlamsal konuşma desteğini artırmaya odaklanması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim