Anlık Bildirim

realme dizüstü bilgisayar hazırlığında

1 Nisan şakası olarak dizüstü çıkaracağını duyuran realme işi ciddiye bindirdi. Firma yaptığı anket çalışmasında katılımcılara dizüstü fiyatı ve kullanımı ile ilgili sorular soruyor.

realme dizüstü bilgisayar hazırlığında Tam Boyutta Gör

Akıllı telefon pazarında faaliyet gösteren Çinli üreticilerin bir süre sonra dizüstü bilgisayar sektörüne girdiğini görüyoruz. Huawei ve Xiaomi bu yolu takip ettiler. realme markası da kendi dizüstü bilgisayarı için kolları sıvadı. 

Anket yapıyor

Çin’in iki büyük devi Huawei ve Xiaomi dizüstü pazarında bir süredir faaliyet gösteriyor. Vivo ve Oppo markalarının çatı firması BBK Holding ise bu markalarla henüz bir atak yapmamıştı. İlk adım realme markası üzerinden geliyor. 

Firmanın bu hafta başlattığı bir anket çalışması dizüstü bilgisayar ihtimalini gündeme getirdi. Anket çalışmasında katılımcıların dizüstü satın alma planları ve tercih ettikleri fiyat aralıkları soruluyor. Ayrıca sahip oldukları dizüstü markası da isteniyor. 

realme daha önce 1 Nisan şakası olarak dizüstü üreteceğini açıklamıştı ancak işin ciddiye bindiği anlaşılıyor. Hindistan özelinde yapılan anket çalışması yıl sonuna doğru en azından ülke sınırları içerisinde bir dizüstü bilgisayar piyasaya sürülebileceğini gösteriyor. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim