Anlık Bildirim

Realme markasının ilk yerli telefonu geliyor

realme markası bugün yaptığı duyuru ile gizemli bir C serisi akıllı telefonun yerli üretime başladığını bildirdi. Detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

realme resmen ülkemizde üretime başlıyor. Tam Boyutta Gör

Ülkemizde son dönemde Çinli markaların yerli üretim konusundaki yatırımlarını takdirle izliyoruz. Xiaomi ve Oppo'nun ardından realme markası da üretime başlıyor. Müjde sosyal medya üzerinden verildi.

İlk yerli realme telefonu 

Bilindiği üzere Xiaomi markasının ilk yerli üretimi Redmi 9c modeli olmuştu. Oppo da A15s modeliyle giriş yapmıştı. İki büyük markanın fabrika kurması haliyle alt markaları için de avantaj oluyor. Realme bu avantajı iyi kullanıyor.

Firmanın Twitter hesabı yaptığı bir paylaşımla ilk yerli üretim telefonun C serisinden olacağını duyurdu. Henüz net bir bilgi yok ancak son dönemde realme C21, C25 ve C11 modelleri tanıtılmıştı. Genelde en uygun fiyatlı model ile yerli üretime başlanıyor.

Yerli üretim yapan markalara önemli devlet teşviği sağlandığı için fiyatlar da bir miktar daha avantaj sunabiliyor. Yeni realme C serisi akıllı telefonun detayları ve fiyat bilgisi kısa süre içerisinde duyurulacak.


 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim