Anlık Bildirim

Redmi Watch 2 Lite maliyeti düşünenler için

Redmi Watch 2 Lite modeli LCD ekran, konumlama sensörleri, biraz daha düşük kullanım süreleri ile abisine göre uygun fiyatlı bir alternatif olmayı hedefliyor.   

Redmi Watch 2 Lite tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz hafta Redmi Watch 2 akıllı saat modelini tanıtan Redmi markası ardından bir akıllı bileklik ve bir de Lite versiyon tanıttı. Redmi Watch 2 Lite akıllı saat biraz daha kırpılmış özelliklerle geliyor. 

Redmi Watch 2 Lite özellikleri 

Redmi Watch 2 Lite abisinin bazı özelliklerini kırparak maliyete oynuyor. 1.55 inçlik ekran AMOLED yerine LCD kullanıyor ve biraz daha köşegen diyebiliriz. 320x360 piksel çözünürlük sunan ekran haliyle canlılık konusunda biraz geride kalıyor. 

Kalp atış hızı, SpO2, Altimetre, Pusula, GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, NFC, Bluetooth 5.2, ivme ölçer gibi ana sensörleri yine korunuyor. Su altında ise 5ATM basınca kadar kullanılabiliyor.

262mAh kapasiteli batarya büyümüş ancak kullanım süreleri düşük. Normal kullanımda 14 gün, yoğun kullanımda 5 gün gidiyor. GPS açık iken 14 saat kullanılabiliyor. Redmi Watch 2 Lite için de bir fiyat mevcut değil ancak abisi 63$ civarındaydı. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim