Anlık Bildirim

Redmi Watch 2 tanıtıldı: Özellikleri ve fiyatı

Xiaomi'nin uygun fiyatlı yeni akıllı saati Redmi Watch 2 bugün tanıtıldı. Redmi Watch 2'nin özellikleri, önceki modele göre farklılıkları ve fiyatı haberimizde. 

redmi watch 2 özellikleri Tam Boyutta Gör

Xiaomi’nin uygun fiyatlı ürünleriyle öne çıkan alt markası Redmi’nin yeni akıllı saati Redmi Watch 2 tanıtıldı. Önceki modele göre daha büyük ekranı ve SpO2 sensörü ile dikkat çekiyor. Yurt dışı fiyatı 63 dolar olarak belirlenen Redmi Watch 2’nin Türkiye fiyatı henüz belli değil.

Redmi Watch 2 özellikleri

Birinci nesildeki 1,4 inç boyutundaki IPS LCD ekran, Redmi Watch 2 ile birlikte yerini 1,6 inç boyutunda AMOLED ekrana bırakıyor. AMOLED ekran sayesinde daha parlak ve daha canlı görüntü elde ediliyor. Ekran çözünürlüğü 320 x 360 piksel. Ekran kasa oranı ise yüzde 63,7 olarak duyuruldu. Daha ince çerçeveleriyle daha şık görünüm elde edilmiş.

Redmi Watch 2 özellikleri ve fiyatı

Kullanıcılar 100’ün üzerinde akıllı saat arayüzü arasından seçim yapabilecek ayrıca her zaman açık ekran özelliği mevcut. Her zaman açık ekranın tasarımı da seçtiğiniz arayüzle birlikte kişiselleştirilebiliyor.

Düşük güç tüketen yonga seti ve ekrandaki değişiklik sayesinde pil süresi iyileştirilmiş. Normal kullanımda 12 günlük kullanım süresine ulaşılmış. Şarj için yeni tasarlanmış bir manyetik şarj cihazı kullanılıyor.

Redmi Watch 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

GPS, GLONASS, Galileo ve BeiDou konum takip özellikleri sayesinde açık havada spor yaparken konumunuzu telefondan bağımsız bir şekilde takip ediyor ve ayrıntılı raporlama imkanı sunuyor. Redmi Watch 2, 117 farklı egzersiz türünü takip ediyor. Bunlardan 17 tanesi için profesyonel takip yapıyor. Egzersiz verimliliğini artırmak için kalp atış hızı, egzersiz süresi ve kalori tüketimini titizlikle inceleyen ve analiz eden profesyonel algoritmalardan yararlanıyor.

Redmi Watch 2 özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Saatin diğer özelliklerine baktığımızda ise NFC, 5ATM suya dayanıklılık, XiaoAi yapay zeka asistanı ve SpO2 ölçümü sayesinde daha verimli uyku takibi özelliklerinin bulunduğunu görüyoruz. Watch 2’de e-SIM desteği bulunmuyor.

redmi watch 2 fiyatı Tam Boyutta Gör

Redmi Watch 2, önceki modele göre 4 gram hafifleyerek 31 gram ağırlığa ulaşmış. Saatin gövdesi için 3 farklı, kordonları için de 6 farklı renk seçeneği sunuluyor.

Redmi Watch 2 teknik özellikleri:

  • Ekran: 1,6" AMOLED
  • Batarya: 230 mAh, 12 gün kullanım süresi, manyetik şarj
  • Spor: 117 farklı egzersiz türü, 17 tür için profesyonel takip
  • Sensör: Kalp atış hızı, SpO2, Altimetre, Pusula
  • Bağlantı: GPS, GLONASS, Galileo, BeiDou, NFC, Bluetooth 5.2, İvme ölçer
  • Suya dayanıklılık: 5ATM
  • Ölçüler: 39.1 x 34.4 x 10 mm
  • Ağırlık: 31g
  • Fiyat: 63 dolar

Redmi Watch 2 fiyatı ve çıkış tarihi

Redmi Watch 2, Çin’de 400 CNY (yaklaşık 63 dolar) fiyat etiketi ile ön siparişe açıldı. Gönderimlere 11 Kasım’da başlanacak. Türkiye’ye ne zaman geleceği bilinmiyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim