Anlık Bildirim

Robinhood COO’sundan Shiba Inu açıklaması

SHIB'in Robinhood borsasına eklenmesi yönünde yatırımcıların talepleri artmaya devam ediyor. Robinhood borsasının yöneticisi SHIB hakkında bir açıklama yaptı.    

Robinhood COO’sundan Shiba Inu açıklaması Tam Boyutta Gör

Önde gelen meme coin’lerden Shiba Inu, Robinhood COO’su Christine Brown’dan gelen açıklamalarla birlikte yeniden heyecanlandı. Zira Shiba Inu topluluğu uzun süredir popüler kripto para biriminin önde gelen varlık alım satım platformlarından Robinhood’da listelenmesini bekliyordu. Shiba Army bunun için ChangeOrg üzerinden bir imza kampanyası dahi başlattı. Shiba Inu’nun ChangeOrg üzerindeki kampanyası kısa bir süre içerisinde yarım milyon kişi tarafından imzalandı.

Öte yandan Robinhood COO’su Christine Brown’dan gelen açıklamalar sonrasında Shiba Inu topluluğunda umutlar iyiden iyiye arttı. Crypto Goes Mainstream etkinliğindeki konuşmasında Brown, Shiba Inu’dan övgü dolu sözlerle bahsetti. Öte yandan Robinhood COO’su Christine Brown, platformun SHIB’i listeleyip listelemeyeceği hakkında herhangi bir açıklama yapmadı. Brown’un açıklamalarından bir kesit şu şekilde:

"Bizimle gerçekten ilişki kuruyorlar ve gerçekten ne istediklerini bize bildiriyorlar. Son birkaç ay içerisinde popülerliğini iyiden iyiye arttıran Shiba ınu bu kapsamda çok büyük bir topluluğa ulaştı."

SHIB, CoinMarketCap verilerine göre en değerli 11. Kripto para ve haberimizin hazırlandığı sırada 0,000004883 dolardan işlem görüyordu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim