Anlık Bildirim

Kripto balinası 1,13 milyar dolarlık SHIB satın aldı

Kripto para dünyasın popüler çocuğu SHIB'e balinaların ilgisi devam ediyor. Bir balina 1,13 milyar dolarlık SHIB satın aldı.                                                

Kripto balinası 1,13 milyar dolarlık SHIB satın aldı Tam Boyutta Gör

Popüler meme coin Shiba Inu’da (SHIB) balina hareketliliği devam ediyor. Öyle ki geride bıraktığımız hafta sonu bir balina yüklü miktarda SHIB satın alımı gerçekleştirdi. 

Ethereum ağının önde gelen veri sağlayıcılarından Etherscan’a göre, 7 Kasım Pazar günü ETH ağında tek bir işlemde 1,13 milyar dolar değerinde 20.000.000.000.000 SHIB’lik satın alım işlemi gerçekleştirildi. Balina bu satın alım işlemi için CryptoCom borsasını kullandı.

Bu denli devasa satın alım işlemine rağmen şu ana kadar Shiba Inu’da kayda değer bir yükseliş yaşanmadı. Haberimizin hazırlandığı sırada Tradingview verilerine göre Shiba Inu (SHIB) 0,00005695 dolardan işlem görüyordu.

Her ne kadar şu ana kadar kayda değer bir yükseliş yaşanmasa da Shiba Inu topluluğunda bu satın alım olumlu bir sinyal olarak değerlendiriliyor. 

Shiba Inu’nun Dilekçe Kampanyası Yarım Milyon İmzayı Aştı 

Şu sıralar Shiba Inu topluluğunda popüler meme coin’in Robinhood borsasında listelenmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Öyle ki bu yılın Mayıs ayında ChangeOrg üzerinde başlatılan dilekçe kampanyasında Robinhood’un Shiba Inu’yu listelemesi için destek verenlerin sayısı 500 milyonu aştı. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim