Anlık Bildirim

SHIB için yarım milyon imza toplandı

Son dönemin popüler coini Shiba Inu yatırımcıları, SHIB'in Robinhood borsasına eklenmesi için başlatılan imza kampanyasına büyük ilgi gösterdi.                      

SHIB’in Robinhood borsasına eklenmesi kampanyasına büyük ilgi Tam Boyutta Gör

Popüler meme coin’lerden Shiba Inu topluluk desteğini arkasına alarak popüler hisse alım satım uygulaması Robinhood’ta listelenmeye çalışıyor. Öyle ki Shiba Inu yatırımcıları tarafından Change.org’da başlatılan dilekçe şimdiden 500 bin kişi tarafından imzalandı. 

“Robinhood’tan Shiba Inu’yu listelemesini talep ediyorum.”  başlıklı Change.org kampanyası kripto para topluluğunda büyük yankı uyandırdı ve 500 bini aşkın kişi tarafından imzalandı.

Shiba Inu topluluğu SHIB’in Robinhood platformunda listelenmesi için çalışmalarını sürdürürken bu süreçte Robinhood’un birçok rakibi de popüler kripto para birimi SHIB’i listeledi.

Bununla birlikte yakın zamanda SHIB’i listeleyen ABD’nin en büyük kripto para borsası Coinbase bu hamlesiyle SHIB’i 20 milyonu aşkın kullanıcısı için erişilebilir kılmıştı.

2021 yılında astronomik bir yükseliş yaşayan Shiba Inu özellikle son bir aylık süreçte değerini %200’ün üzerinde arttırdı. Her ne kadar 0,00008616 dolarla tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmasının ardından sert bir fiyat düzeltmesine gitse de popüler meme coin toparlanmasını bilerek son 24 saat içerisinde yeniden 0.000064 seviyesine kadar yükseldi.

Shiba Inu son 24 saatte toplamda 11 milyar dolarlık işlem hacmiyle Bitcoin, Tether ve Ethereum’un ardından en çok işlem gören dördüncü kripto para birimi.

CoinGecko verilerine göre SHIB, haberimizin hazırlandığı sırada 0.00005874 dolardan işlem görüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim