Anlık Bildirim

Roborock S7 MaxV Ultra daha akıllı

Ülkemizde de beğeni toplayan Roborock markasının en son robot süpürgesi Roborock S7 MaxV Ultra çok daha gelişmiş yapay zekâ özellikleri ile müdahaleye gerek bırakmıyor. 

Roborock S7 MaxV Ultra Tam Boyutta Gör

Robot süpürgeler bugün evimizin ayrılmaz bir parçası haline geldi. Özellikle programlanabilme ve uzaktan kontrol gibi yöntemlerle evde olmanıza gerek kalmadan istediğiniz alanları yeterli bir şekilde temizleyebiliyor. Üreticilerin hedefi ise artık süpürgeye hiç bir müdahaleye gerek kalmaması. 

Roborock S7 MaxV Ultra özellikleri ve fiyatı

Robot süpürgeler artık kendi haritalamasını yaparak odaları tanıyor, sanal bariyerler kuruyor, zamanlanabiliyor ve kendisini otomatik olarak şarj edebiliyor. Yavaş yavaş kendisini otomatik temizlemeye de başladı. 

CES 2022 fuarında parkeye çıkan Roborock S7 MaxV Ultra robot süpürge modeli yapay zekâ yenilikleri ile dikkat çekiyor. ReactiveAI 2.0 algoritması, 3D tarama ve nöral işlem birimini bir araya getirerek daha iyi engelden kaçınma sunuyor. PreciSense adı verilen LiDAR teknolojisi ise tam 3D haritalama yapıyor. Kullanıcı ister 3D, ister 2D görüntüleme alabiliyor. 

Kamera ve mikrofon ile evdeki hayvanlarınızla da etkileşime geçebileceğiniz robot ayrıca Empty Wash Fill özelliği sayesinde otomatik olarak haznesini boşaltıyor. Ana ünite gerektiği zamanlarda dock bölümünü de temizletebiliyor ve 7 haftalık toz biriktirebiliyor. 

Yüzde 30 daha hızlı şarj olabilen robot ayrıca 5100Pa gibi yüksek bir emiş gücüne sahip. Bu önceki modellerin neredeyse iki katı. Roborock S7 MaxV Ultra robot süpürge 1400$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak.
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim