Anlık Bildirim

Girişimlere yol gösteren Rockads ve AppsFIyer güçlerini birleştirdi

Girişimlere ölçümleme hizmeti sunan ve karar verilmesine yardımcı olan Rockads ve AppsFlyer güçlerini birleştirdi. Rockads'e dahil olan işletmeler AppsFlyer'ı kullanabilecek.

Rockads'e dahil olan işletmeler AppsFlyer'ı kullanabilecek

Mobil girişimlerin global ölçekte büyümelerini sağlayan Rockads, mobil ölçümleme hizmeti sunan AppsFlyer ile iş birliği yaptı. Rockads, partnerlerine AppsFlyer’ın altyapısını sunacak.

Facebook’un Türkiye partneri Rockads, Facebook’un 2020 yılındaki yetkilendirmesinden bugüne dek 100’ü aşkın yerli işletmeyi dünyaya açtı. Mobil girişimler için hedef pazarların tespiti, pazarlama kampanyalarının şekillendirilmesi, tasarımların benimsenmesi ve bütçelerin verimli şekilde yönetilmeleri konusunda firmalara yol gösteriyor. Ayrıca optimizasyon, kampanya yönetimi, dönüşüm artırma ve yerelleşme konularında da destek veriyor. Son olarak AppsFlyer ile yapılan iş birliği kapsamında Rockads bünyesindeki girişimler, pazarlama performanslarını artık güvenilir, kolay ve hızlı bir şekilde görebilecek.

AppsFlyer, kapsamlı ölçüm ve analiz çözümleriyle girişimlere işlerini büyüme ve yenilikçi adımlar atma konusunda yol gösteriyor. Mobil uygulamaların pazarlama stratejileri konusunda en doğru kararları almaları için onları yönlendiriyor. Bugüne kadar 12 binden fazla girişime ve 8 binden fazla teknoloji ortağına hizmet sundu. Rockads’e katılan girişimler, AppsFlyer’ın sunduğu imkanlardan yararlanabilecek.

Detaylı bilgi için: https://rockads.com/tr/appsflyer-rockads

Rockads'e dahil olan işletmeler AppsFlyer'ı kullanabilecek Tam Boyutta Gör

İş birliği hakkında açıklamalarda bulunan Rockads Pazarlama Müdürü Deniz Günay:" Girişimlere verdiğimiz destek, sadece dijital pazarlama konusundaki bilgi ve tecrübelerimizi onlara aktarmakla kalmıyor; aynı zamanda uygulama araçlarımızla da destek sunuyoruz. AppsFlyer ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği sayesinde girişimler; global pazarlarda hızlı ve güvenilir kararlar alabilecekler. Şirketlerin global pazarlarda büyüme heyecanını biz de yaşıyoruz” dedi.

Rockads'e dahil olan işletmeler AppsFlyer'ı kullanabilecek Tam Boyutta Gör

AppsFlyer Türkiye ve Orta Doğu Bölge Müdürü Ece İnanç şunları söyledi:

"Rockads ile entegre olmaktan mutluluk duyuyoruz. Mobil ortamda büyümek isteyen her işletmenin; pazarlama kampanyaları ile ilgili doğru, bilinçli ve stratejik kararlar alabilmeleri için gerçek teknoloji ile verilere erişmesi gerekiyor. Bu ortaklık sayesinde Türk markalarına tam da bunu sunabiliyoruz.”

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim