Anlık Bildirim

Rüzgar enerjisiyle elektrik üreten taşınabilir şarj cihazı yolda

Dış ortamlarda elektrik ihtiyacı olanlar için, rüzgar enerjisi ile elektrik üretebilen ve kolay taşınabilen Shine Türbini hedef bağışlarını topladı. Dağıtım başlamış durumda.

Rüzgar enerjisi ile elektrik üreten şarj cihazı geliyor Tam Boyutta Gör

Kanadalı bir şirket olan Aurea Technologies, mobil cihazlardan küçük aletlere kadar çoğu ürüne elektrik üretebilen, taşınabilir şarj cihazının ön satışına başladı. Shine Türbini isimli şarj cihazı, dış ortamlarda çoğu kişinin tüm küçük işlerinin üstesinden gelebiliyorken 1,3 kilogram ağırlığa sahip ve cihazın kurulumu 2 dakika gibi bir sürede yapılıyor.

Aurea Technologies'in CEO'su ve kurucusu Cat Adalay, sırt çantasına sığacak kadar küçük rüzgar enerjisi sunduklarını, cihazın açık hava gezintilerini düşünülerek tasarlandığını belirtti. Ceo, yeni cihazın 12.000 mAh dahili pil ile enerjiyi depolayabileceğini ve güneş enerjili şarj cihazlarından veya nehir türbinlerinden daha verimli olduğunu söyledi. Cihaz ayrıca standart bir duvar prizi kullanılarak evde önceden de şarj edilebiliyor.

Rüzgar enerjisi ile elektrik üreten şarj cihazı geliyor Tam Boyutta Gör

2 kat hızlı rüzgara, 8 kat güç artışı

Cihazın, saatte 13 kilometre hıza sahip rüzgarlarda bile çalışabileceği ve rüzgar hızı iki katına çıktığında şarj cihazının güç üretiminin sekiz kat artacağı belirtiliyor. Ayrıca, solar şarj cihazlarından farklı olarak Shine, gündüz veya gece güç üretebilirken bulutlu koşullardan etkilenmiyor. Shine Türbini üzerinde yıllarca çalıştıklarını söyleyen ekip, Kickstarter üzerinden sadece birkaç saat içinde 50.000 dolarlık hedefine ulaştı. Şarj cihazlarının ilk partisi, 240 dolar ön sipariş fiyatıyla teslim edilmeye başlandı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim