Anlık Bildirim

Samsung'dan bir modele daha One UI 6.1 sürprizi: Galaxy A52 5G için hazır

Samsung, One UI 6.1 güncellemesini orta segment akıllı telefonlarına vermeye devam ediyor. Son olarak yeni güncelleme Galaxy A52 5G modeline ulaştı. İşte detaylar...
Samsung bir modele daha One UI 6.1 güncellemesi getirdi! Tam Boyutta Gör
Samsung, One UI 6.1 güncellemesini orta segment akıllı telefonlarına vermeye devam ediyor. Şirket son olarak Samsung Galaxy A52 5G modeline güncellemeyi dağıtmaya başladı.

One UI 6.1 Galaxy A52 5G için hazır

Galaxy A52 5G modeli, Galaxy A52 serisinde One UI 6.1 alan ilk model olma özelliği taşıyor. Güncelleme ilk olarak ABD ve Kanada'da bulunan kullanıcılar için dağıtıma çıktı. Güncellemenin detayları ise bu yazının yazıldığı sırada mevcut değil ancak Galaxy A53 ve Galaxy A54 modelleri ile benzer olması bekleniyor.

Beklendiği üzere One UI 6.1 güncellemesi, Galaxy A52 5G modeline yapay zeka özellikleri getirmiyor. Yine de, yeni resim ve video düzenleme araçları, kullanıcı arayüzünü özelleştirme seçenekleri, yeni kilit ekranı widget'ları, görüntülü arama efektleri, duvar kağıtları için alan derinliği efektleri ve pil koruma gibi çeşitli özellikler getiriyor.

Güncellemeyi manuel olarak kontrol etmek için Ayarlar » Yazılım güncelleme » İndir ve yükle seçeneğine gidebilirsiniz. Galaxy A52s ve Galaxy A52'nin ise güncellemeyi yakında veya en azından bu ay sonundan önce alması bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim