Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A30, Android 10 ve One UI 2.0 güncellemesi aldı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı telefon modellerini Android 10 tabanlı One UI 2.0 arayüzüne yükseltmeye devam ediyor. Bu güncellemeyi alan son cihaz ise Galaxy A30 oldu.

Samsung Galaxy A30, Android 10 ve One UI 2.0 güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy A50 modellerinin Android 10'a yükseltilmesinin hemen ardından, listeye Galaxy A30 da eklendi. Güncellemenin önümüzdeki ay yapılacağına dair çıkan raporlara rağmen Hindistan'daki kullanıcılar güncellemeyi almaya başladı bile.

Karanlık mod desteği

Samsung, Android 10 güncellemesi ile beraber kullanıcılara One UI 2.0 arayüzünü de sunuyor Güncelleme beraberinde, sistem genelinde karanlık mod, gelişmiş navigasyon özellikleri, dijital sağlık ve Samsung uygulamalarına yönelik yükseltmeleri getiriyor.

Samsung Galaxy A30, Android 10 ve One UI 2.0 güncellemesi aldı Tam Boyutta Gör

EA305FDDU4BTB3 sürüm numarasına sahip güncelleme 1.4 GB boyutuna sahip. Yüklendikten sonra Galaxy A30'unuz 1 Şubat tarihli güvenlik paketine de yükseltilmiş olacak. Başta da belirttiğimiz üzere şimdilik Hindistan'da dağıtılan güncellemenin kısa bir süre sonra tüm dünyadaki kullanıcılara ulaşması bekleniyor. Galaxy A30 modelinize güncellemenin ulaşıp ulaşmadığını manuel olarak kontrol etmek için Yazılım Güncellemesi menüsünü kullanabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim