Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Buds+ pil ömrüyle memnun edecek

Samsung'un Şubat ayında Galaxy S11 serisi ile birlikte tanıtacağı yeni kablosuz kulaklık hakkında bazı bilgiler ortaya çıktı. Galaxy Buds+ pil ömrü konusunda kullanıcıları memnun edecek.

Samsung Galaxy Buds+ pil ömrüyle memnun edecek Tam Boyutta Gör

Samsung, Galaxy Buds+ olarak anılan yeni kablosuz kulaklığını piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Cihaz büyük olasılıkla 18 Şubat'ta Galaxy S11 ile aynı anda tanıtılacak.

Galaxy Buds'ın yerini alacak şekilde tasarlanan kablosuz kulaklık birçok yeni özellik sunacak. Gelen en son bilgilere göre cihazın pil kapasitesinde de ciddi bir artış söz konusu.

Samsung Galaxy Buds+ pil ömrüyle memnun edecek Tam Boyutta Gör

Pil kapasiteleri yükseldi

Amerikan Federal İletişim Kurulu (FCC), Galaxy Buds+ hakkında bazı detaylar paylaştı. Cihazın şarj kutusu 600 mAh'lik bir batarya içerecek. Kulaklıkların her birinde ise 150 mAh pil yer alacak.

Şu an piyasadaki mevcut Galaxy Buds'ın şarj kutusu 252 mAh 'lik bataryaya sahip. Kulaklıklar ise 58 mAh'lik pille çalışıyor. Kablosuz kulaklıktaki bu iyileştirmenin pil ömrüne tam olarak ne kadar etki edeceği konusunda kesin konuşmak zor ancak en azından Galaxy Buds+'ın mevcut modelden daha uzun süre dayanacağını söyleyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim