Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20'nin çıkış tarihi belli oldu

Samsung'un Galaxy S20 serisini tanıtmasına iki haftadan daha az bir süre kaldı. Mart ayının ilk haftasında piyasaya sürülmesi beklenen telefonun çıkış tarihi belli oldu.

Samsung Galaxy S20'nin çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Samsung'un Galaxy S20 serisini resmen tanıtacağı Galaxy UNPACKED etkinliğine iki haftadan daha az bir süre kaldı. Ancak akıllı telefonun kesin çıkış tarihi henüz açıklanmış değil.

Galaxy S20'nin Mart ayının ilk haftasında piyasaya sürüleceğine dair bazı haberler vardı. Samsung'un resmi web sitesinin de bu tarihi doğruladığı görülüyor.

Samsung Galaxy S20'nin çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Şu anda Samsung ABD'nin web sitesine girdiğinizde sizi Galaxy UNPACKED etkinliği ile ilgili bir görsel karşılıyor. Ayrıca cihaz ön siparişe sunulduğunda haberdar olabilmek için rezervasyon da yaptırabiliyorsunuz.

Galaxy S20 serisi 6 Mart'ta çıkacak

Rezervasyon için kayıt olduğunuzda teslimat tarihinin 6 Mart olduğunu gösteren bir onay sayfası ekrana geliyor. Bu da Galaxy S20, Galaxy S20+ ve Galaxy S20 Ultra modelleri için planlanan çıkış tarihinin 6 Mart olduğunu gösteriyor.

Samsung Galaxy S20'nin çıkış tarihi belli oldu Tam Boyutta Gör

Amiral gemisi telefonun aynı gün birçok ülkede çıkması söz konusu olduğu için, Galaxy S20'nin 6 Mart'ta ABD dışındaki pazarlarda da piyasaya sürülme şansı oldukça yüksek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim