Anlık Bildirim

Poco X2 beklenenden çok daha ucuz olacak

Önümüzdeki hafta tanıtılması beklenen Poco X2'nin fiyat etiketi ortaya çıktı. Akıllı telefon Redmi K30 4G'den daha uygun fiyatla raflardaki yerini alacak.

Poco X2 beklenenden çok daha ucuz olacak Tam Boyutta Gör

Xiaomi Poco X2'yi çalışırken gösteren yeni bir fotoğraf internete düştü. Bu kez karşımızda net bir görüntü olduğu için cihazın ismini, hangi işletim sistemini kullandığını ve işlemcisini açık bir şekilde görebiliyoruz.

AnTuTu test uygulaması akıllı telefonun Phoenixin kod adı altında geliştirildiğini ortaya koydu. Snapdragon 7150 ibaresi ise Snapdragon 730G yonga setine sahip olduğunu gösteriyor. Cihazda Android 10 işletim sistemi yüklü.

Akıllı telefon, 120 Hz tazeleme oranı sunan 6.7 inç LCD ekran taşıyacak. Arka tarafında 64, 8, 2 ve 5 megapiksel sensörlerden oluşan dörtlü kamera sistemi görev yapacak. Ayrıca 6 GB RAM ve 64 GB dahili depolama alanı ile geleceğin, belirtelim.

Poco X2 beklenenden çok daha ucuz olacak Tam Boyutta Gör

4 Şubat'ta tanıtılacak

Xiaomi Poco X2, 30 watt hızlı şarjı destekleyen 4.500 mAh pil içerecek. Ayrıca USB-C bağlantı noktasına sahip olacak. Yayınlanan yeni poster akıllı telefonun 209 dolar, yani beklenenden daha ucuz bir fiyatla piyasaya sürüleceğini gösteriyor.

Daha önce başlangıç fiyatının 266 dolar olacağı söylenmişti. Aynı konfigütasyona sahip Redmi K30 4G, Çin'de 230 dolara satılıyor. Xiaomi Poco X2, 4 Şubat tarihinde tanıtılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim