Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S20 serisi Canlı Altyazı özelliği ile geldi

Google'ın Android 10 ile sunduğu Canlı Altyazı özelliği şimdiye kadar sadece Pixel telefonlarda kullanılabiliyordu. Dün tanıtılan Galaxy S20 serisinin de bu özelliği desteklediği açıklandı.

Samsung Galaxy S20 serisi Canlı Altyazı özelliği ile geldi Tam Boyutta Gör

Samsung dün düzenlediği etkinlikte merakla beklenen Galaxy S20 serisini resmen tanıttı. Tanıtım sırasında amiral gemisi telefonun Canlı Altyazı özelliğine sahip olduğu açıklandı.

Galaxy UNPACKED etkinliği sırasında sahneye çıkan Google Kıdemli Başkan Yardımcısı Hiroshi Lockheimer, Galaxy S20, S20+ ve S20 Ultra'nın Canlı Altyazı özelliğini desteklediğini duyurdu.

Şimdiye kadar bu özellik sadece Google Pixel akıllı telefonlarda mevcuttu. Ama artık Samsung'un yeni amiral gemisini satın alanlar da kullanma şansına sahip olacak.

Samsung Galaxy S20 serisi Canlı Altyazı özelliği ile geldi Tam Boyutta Gör

Android 10 ile birlikte sunuldu

Canlı Altyazı, Google I/O 2019 konferansında Android 10 ile birlikte sunuldu. Söz konusu özellik, telefonunuzda oynatılan medyaya otomatik olarak altyazı eklenmesini sağlıyor.

Video, podcast, görüntülü arama ve sesli mesajlarda kullanılabilen Canlı Altyazı, işitme kaybı yaşayanlar veya gürültülü ortamlarda karşısındakinin sesini duymakta zorlananlar için son derece kullanışlı bir özellik olarak öne çıkıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim