Anlık Bildirim

Samsung Galaxy W23 ve W23 Flip'in canlı görüntüleri sızdırıldı

Samsung, yeni katlanabilir telefonu Galaxy W23'ü bugün piyasaya sürecek. Geçen yılki W22 gibi, W23 5G'nin de Galaxy Z Fold 4'ün lüks bir özel varyantı olması bekleniyor. İşte detaylar:
Samsung Galaxy W23 ve W23 Flip'in canlı görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Samsung bugün, Çin yerel saatiyle 19.00'da yeni katlanabilir telefonu Galaxy W23 ve W23 Flip'i piyasaya sürecek. Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün premium versiyonu olacak cihazlardan elde edilen gelir ise hayır işlerinde kullanılacak.

Ortaya çıkan yeni bir sızıntı ise Galaxy W23'ün canlı görüntülerini ortaya çıkardı. Görüntüler, Galaxy Z Fold 4'ün temel tasarımında herhangi bir değişiklik olmadığını göstermekte. Cihazın renk şeması ise geçen yılki Samsung W22 ile aynı olacak (parlak gri arka panel). 

Samsung Galaxy W23 ve W23 Flip'in canlı görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

İşte Samsung Galaxy W23 ve W23 Flip'in beklenen özellikleri:

Galaxy W23 ve W23 Flip'in, Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4'e kıyasla herhangi bir değişiklik yapılmadan piyasaya sürülmesi bekleniyor. Dolayısıyla cihazların Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setinden güç alması oldukça muhtemel. 

Samsung Galaxy W23 ve W23 Flip'in canlı görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör
Galaxy W23 Flip, 6.7 inç katlanabilir ekrana sahip kapaklı bir cihaz olurken W23, 7.6 inç katlanabilir ekrana sahip olacak. 50 megapiksel birincil kameradan oluşan üçlü arka kamera düzeniyle gelecek Galaxy W23, 4 megapiksel selfie kamerasına sahip olacak. 

Samsung W23 Flip'in ise 12 megapiksel birincil kamera ve 12 megapiksel ultra geniş açılı kamera olmak üzere ikili arka kamera kurulumuyla gelmesi bekleniyor. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim