Anlık Bildirim

Samsung yeni bütçe dostu 5G özellikli akıllı telefonunu tanıttı: Galaxy Wide 5

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bugün yeni bir uygun fiyatlı 5G akıllı telefon tanıttı. Galaxy Wide 5 isimli cihaz global pazarda Galaxy F42 5G olarak boy gösterecek.

Samsung Galaxy Wide 5 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Samsung bugün ana vatanında, yeni uygun fiyatlı 5G akıllı telefonunu tanıttı. Galaxy Wide 5 olarak adlandırılan cihazın, global pazarda Galaxy F42 5G ismiyle piyasaya sürüleceği söyleniyor. Yeni model büyük ekran, üçlü kamera, geniş depolama alanı ve güçlü bir pille karşımıza çıktı.

Akıllı telefon Full HD+ çözünürlüğe sahip 6.6 inç Infinity-V LCD ekrana sahip. Damla çentikli tasarımı benimseyen cihazın ön yüzünde 8 megapiksel selfie kamerası var. Arka panelinde ise 64 + 5 + 2 megapiksel sensör içeren üçlü kamera sistemi görev yapıyor.

Samsung Galaxy Wide 5 tanıtıldı: İşte özellikleri ve fiyatı Tam Boyutta Gör

Fiyat etiketi de açıklandı

Galaxy Wide 5'in gücünü 5G destekli MediaTek Dimensity 700 yonga setinden aldığını belirtelim. Buna 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanı eşlik ediyor. Ayrıca cihazda 15W hızlı şarj özellikli 5.000 mAh bataryaya yer verilmiş durumda.

Akıllı telefon yan tarafa konumlandırılmış parmak izi tarayıcısı ve microSD hafıza kartı yuvası da taşıyor. 167.2 x 76.4 x 9 mm boyutlarında ve 203 gram ağırlığındaki cihaz siyah, beyaz ve mavi olmak üzere üç renk seçeneğine sahip.

Samsung Galaxy Wide 5 kutudan Android 11 tabanlı One UI 3.1 ile çıkıyor. Şimdilik sadece Güney Kore'de satışa sunulan akıllı telefonun fiyat etiketi ise 385 dolar.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim