Anlık Bildirim

Google, Android 12'nin son betasını yayınladı: Final sürüme çok az kaldı!

Google'ın yeni nesil mobil işletim sistemi için geri sayım başladı. Şirket, Android 12'nin yayın adayı statüsüne sahip son beta sürümünü yayınladı.

Android 12 Beta 5 yayınlandı: Final sürüm geliyor Tam Boyutta Gör

Arama devi Google bugün Android 12'nin beşinci ve son beta sürümünü yayınladı. İşletim sistemi, yeni Pixel 5A 5G dahil olmak üzere uyumlu tüm cihazlarda kullanılabilir durumda.

Yeni yapı Release Candidate (RC) yani yayın adayı statüsüne sahip. Bu da yeni nesil mobil işletim sisteminin nihayet genel kullanıma sunulmaya hazır hale geldiğini gösteriyor.

Android 12 Beta 5 yayınlandı: Final sürüm geliyor Tam Boyutta Gör

Google yetkililerine göre Android 12'nin final sürümünün yayınlanmasına sadece birkaç hafta kaldı. Hatta işletim sisteminin çıkışının Pixel 6 lansmanıyla aynı güne denk geleceğini söyleyenler bile var. Etkinliğin Ekim ayında yapılması planlanıyor.

Test kullanıcıları tam not verdi

Test kullanıcıları daha önce Android 12'nin önceki beta sürümünün oldukça kararlı olduğunu ve Google'ın yeni işletim sistemi için duyurduğu tüm özelliklere sahip olduğunu bildirmişti.

Android 12 Beta 5 yayınlandı: Final sürüm geliyor Tam Boyutta Gör

Bu nedenle uzmanlar, yeni Release Candidate yapısının kullanıcıları hayal kırıklığına uğratmayacağına inanıyor. Hatta günlük kullanım için de uygun olabileceği görüşündeler.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim