Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün resmi tasarım görselleri sızdırıldı

Galaxy Z Fold 3 ve Flip 3 modelleri ile büyük bir satış başarısına imza atan Samsung, yakında serinin yeni modellerini tanıtacak. Galaxy Flip 4'ten ilk resmi tasarım görselleri paylaşıldı.

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün resmi tasarım görselleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung’un yaklaşmakta olan Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni nesil katlanabilir telefonlar Galaxy Z Fold 4 ve Flip 4’ün tanıtılması bekleniyor. 10 Ağustos tarihinde düzenlenecek etkinliğe az bir süre kala MySmartPrice tarafından Galaxy Z Flip 4’ün resmi render fotoğrafları sızdırıldı.

Daha büyük bir ikinci ekran ve çoklu renk seçenekleri ile geliyor

Paylaşılan fotoğraflara bakıldığında serinin tasarım hatlarını korumaya devam eden Galaxy Z Flip 4’ün, Mavi, Siyah, Krem ve Lavanta dahil olmak üzere dört farklı renk seçeneği ile geleceğini söyleyebiliriz. Bununla birlikte telefonun alt çerçevesinde bir hoparlör ızgarası ve mikrofonla çevrili bir USB C Tipi bağlantı noktası bulunurken, bir önceki modelin 1.9 inçlik ikincil ekranına kıyasla Galaxy Z Flip 4'ün arka tarafında daha büyük 2.1 inç boyutlarında bir ekran yer alıyor.

Önceki sızıntılara göre yeni katlanabilir telefonun FHD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inç AMOLED ekran, 25W hızlı şarjı destekli 3.700mAh batarya, 12 megapiksel çift kamera, 8 GB'a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğine sahip olması bekleniyor. Yonga seti tarafında ise Qualcomm'un yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim