Anlık Bildirim

Galaxy Unpacked sızıntısı 10 Ağustos tarihine işaret ediyor

Sızdırılan Galaxy Unpacked davetiye görseli yeni Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir akıllı telefon modellerinin tanıtım tarihini ortaya çıkardı.    

Galaxy Z Fold 4 Tam Boyutta Gör

Samsung’un Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 katlanabilir akıllı telefon modellerini tanıtacağı Galaxy Unpacked etkinliği sızdırıldı. Davetiyede etkinliğin tarihi de böylece açığa çıkmış oldu.

Galaxy Z Fold 4 ne zaman tanıtılacak?

Samsung artık Note serisini Ultra serisi ile harmanladığı için Ağustos ayındaki geleneksel Unpacked etkinliği katlanabilir telefon modellerinin gövde gösterisine sahne oluyor. Bu yıl Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri tanıtılacak.

Szıdırılan davetiye görseli 10 Ağustos tarihine işaret ediyor. Görselde Galaxy Z Flip 4 yan profilden yansıtılmış. Etkinlikten sonra genelde 15 veya 16 gün içinde satışlar başladığı için Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri 26 Ağustos itibariyle satışa sunulacak.

Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 modelleri önceki nesle göre tasarım anlamında büyük değişikliklere uğramıyor. Samsung daha çok deneyimi iyileştirmek için çalışıyor zira halen yeni bir teknoloji diyebiliriz. Ekrandaki kıvrım izlerini daha da azaltacak yeni bir kaplama, Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti ile daha yüksek performans, daha iyi kamera paketi beklenen özellikler arasında.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim