Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip4'ün pil kapasitesi sızdırıldı

Samsung Galaxy Z Flip4'ün pil kapasitesi tanıtımdan önce sızdırıldı. Samsung'un yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip4, görünüşe göre pil tarafında pek yenilik sunmayacak.

Samsung Galaxy Z Flip4'ün pil kapasitesi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Samsung Galaxy Z Flip4 yakında tanıtılacak. Ancak cihazın şimdiden pil kapasitesi ortaya çıktı. İşte Samsung Galaxy Z Flip4'ün pil detayları.

Samsung Galaxy Z Flip4'ün pili Z Flip3'den pek farklı olmayacak

Samsung yakında ürünleri arasına yeni katlanabilir telefonu Galaxy Z Flip4'ü katacak. Ancak cihaz şimdiden pil detayları ile karşımıza çıktı. Hollandalı bir kaynaktan gelen bilgilere göre Samsung'un yeni katlanabilir telefon modeli Galaxy Z Flip4 iki adet pille gelecek. 

Samsung Galaxy Z Flip4'ün pil kapasitesi sızdırıldı Tam Boyutta Gör

EB-BF721ABY ve EB-BF722ABY model numaralarına sahip bu iki pilin küçük olanı 903mAh boyutunda olacak. Büyük pil ise 2400mAh kapasitesinde olacak. Yani Samsung Galaxy Z Flip4'ün nominal olarak 3300mAh'lik bir batarya ile gelecek. Ancak tipik kapasitenin 3400mAh olacağı ön görülüyor. Bu da 3300mAh batarya ile gelen Galaxy Z Flip3'ten 100mAh kadar daha fazla pil kapasitesi sunacağını ortaya koyuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim