Anlık Bildirim

Samsung 2022'nin ilk çeyreğindeki gelirini açıkladı

Samsung'un 2022 yılının ilk çeyreğindeki geliri açıklandı. Satışları oldukça fazla olan Galaxy S22, Samsung'u ilk çeyrekte rekor gelire götürdü. İşte Samsung'un 2022'nin ilk çeyreğindeki geliri.

Samsung 2022'nin ilk çeyreğindeki rekor gelirini açıkladı Tam Boyutta Gör

Samsung bu yılın ilk çeyreğine ait gelir raporlarını paylaştı. Görünüşe göre önceki yıllara göre epey bir artış yakalayan Samsung, bu başarısını Galaxy S22'ye borçlu. Gelin Samsung'un gelir raporlarına göz atalım.

Samsung, Galaxy S22 ile gelir artışı yakaladı

Samsung'un 2022 yılının ilk çeyreğinde elde ettiği gelir ilgi odağı oldu. Görünüşe göre bu yılın ilk çeyreğinde faaliyet karı tarafında 14,12 trilyon KRW gelir elde eden Samsung, bir önceki yılın aynı döneminde 9,38 trilyon KRW gelir elde etmiş. Yani geçen yıla göre toplam %51 gibi bir yükseliş söz konusu. Ayrıca yine aynı dönemde bu yılki toplam satış tutarı 77,78 trilyon KRW olarak görünüyor. Geçen yıl aynı döneme baktığımızda ise 65,39 trilyon KRW gibi bir rakamla karşılaşıyoruz.

Samsung 2022'nin ilk çeyreğindeki rekor gelirini açıkladı Tam Boyutta Gör

Tabi bu yükselişin temelinde Samsung'un tüm bölümlerinde bir yıllık artış olması yatıyor. Açıklamalar Samsung'un pazardaki 5G modellerine verilen olumlu tepkilerin ve ekosistem ürünlerinin karının sonuca katkısı olduğunu söylüyor. Ayrıca şirketin ekran ve TV tarafında da başarı elde etmesi yıllık artışı getirdi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim