Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4'ün canlı görüntüleri ortaya çıktı

Noh tech tarafından Twitter'da yapılan paylaşım, 10 Ağustos'ta tanıtılacak olan Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ün canlı resimlerini ortaya çıkardı. 

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4'ün canlı görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung, yeni nesil katlanabilir telefonlarını tanıtmaya hazırlanıyor. Güney Koreli şirket Galaxy Z Fold 4 ve Samsung Galaxy Z Flip 4'ü 10 Ağustos 2022 tarihinde düzenleyeceği Samsung Unpacked etkinliğinde tanıtacak. Ve telefonların tanıtımına sayılı günler kala canlı resimleri ortaya çıktı.

İşte sızdırılan Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4'ün görüntüleri:

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4'ün canlı görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Samsung'un Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4'ü Phantom Black, Bej ve Gri dahil olmak üzere birden fazla renkte piyasaya sürmesi bekleniyor. Noh_tech tarafından yüklenen Fold 4'ün canlı görüntüsü, sızdırılan tasarım görüntülerini doğruluyor. Galaxy Z Fold 4'ün kıvrım kısmındaki menteşe, yanlardan baktığınızda hâlâ görünür olsa da Fold 3'e kıyasla daha az görünür olduğu söyleniyor. 

Samsung Galaxy Z Fold4 ve Z Flip4'ün canlı görüntüleri sızdırıldı Tam Boyutta Gör

Twitter'da paylaşılan canlı görüntülerde Galaxy Z Flip 4, Flip 3'e oldukça benziyor. Ancak Z Flip 4'ün çerçeveleri mevcut modelden biraz daha ince olabilir. Ek olarak, Flip 4'ün çerçevesi, Flip 3'teki parlak kaplamaya kıyasla sızdırılan fotoğraflarda metalik bir görünüme sahip.

İşte Samsung Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4'ün beklenen özellikleri:

Samsung Galaxy Z Fold 4, S Pen desteğine sahip olacak ve Qualcomm Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga setinden güç alacak. Ayrıca 50 megapiksel ana kamera ve 25W hızlı şarj destekli 4.400 mAh pilden de bahsediliyor. Cihaz, 120 Hz yenileme hızı sunan katlanabilir 7.6 inç AMOLED ekran taşıyacak. Dış tarafında ise 120 Hz'lik 6.2 inç AMOLED ekran yer alacak. Ayrıca cihaz 12 GB RAM ile donatılacak.

Samsung Galaxy Z Flip 4'ün ise önceki sızıntılara göre FHD+ çözünürlüğe sahip 6.7 inç AMOLED ekran25W hızlı şarjı destekli 3.700mAh batarya, 12 megapiksel çift kamera8 GB'a kadar RAM ve 256 GB dahili depolama seçeneğine sahip olması bekleniyor. Yonga seti tarafında ise Qualcomm'un yeni amiral gemisi Snapdragon 8+ Gen 1’den güç alacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim