Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 için Android 14 güncellemesi yayınlandı

Android pazarında hızlı ve geniş güncelleme planları ile bilinen Samsung, Android 14 dağıtımına devam ediyor. Geçtiğimiz yılın başarılı katlanabilir telefonları için One UI 6 güncellemesi yayınlandı.
One UI 6 Tam Boyutta Gör
Son yıllarda telefonlarına ve tabletlerine verdiği güncelleme desteği ile Android tarafında yükselişe geçen Güney Koreli teknoloji devi Samsung, geçtiğimiz aylarda yayınlanan Android 14 ile de benzer bir performans sergiliyor. Merakla beklenen güncelleme şimdi de Galaxy Z Fold 4 ve Galaxy Z Flip 4 için yayınlandı.

Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesi yayınlandı

2022 yılının başarılı katlanabilir akıllı telefonları Z Flip 4 ve Z Fold 4, Android 14 tabanlı One UI 6 güncellemesine kavuştu. 3GB boyutundaki One UI 6 güncellemesi; yenilenmiş hızlı panel görünümü, yenilenmiş medya kontrolcüsü, yapay zeka destekli gelişmiş kamera ve galeri özellikleri, yeni özellikler sunan bildirim çubuğu, daha hızlı ve güvenilir arama çubuğu ve daha birçok yeni özellik ile geliyor.

Galaxy Z Fold 4 ve Z Flio 4 için One UI 6 güncellemesi çıktı Tam Boyutta Gör
Galaxy Z Flip 4 ve Galaxy Z Fold 4 için One UI 6 güncellemesi, şimdilik yalnızca ABD’de yayınlandı ancak önümüzdeki günlerde daha fazla ülke için kullanıma sunulacaktır. Ayrıca bu cihazların şubat veya mart ayında One UI 6.1 güncellemesine kavuşması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim