Anlık Bildirim

Samsung hem eski Galaxy Watch, hem de yeni Galaxy Watch 3'ün yazılımını güncelledi

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, akıllı saatleri için önemli bir yazılım güncellemesi yayınladı. Yeni sürüm Wi-Fi ve Mesajlaşma uygulamasının performansını iyileştiriyor.

Samsung hem eski Galaxy Watch, hem de yeni Galaxy Watch 3'ün yazılımını güncelledi Tam Boyutta Gör

Samsung geliştiricileri, 2018'de çıkış yapan ilk Galaxy Watch ve geçen yıl piyasaya sürülen Galaxy Watch 3 için yeni bir sistem güncellemesi yayınladı.

Birinci nesil Galaxy Watch, R800XXU1FUD1 numaralı sürümü alıyor. Galaxy Watch 3 için yayınlanan yazılım güncellemesinin sürüm numarası ise R840XXU1BUD1.

Yaklaşık 35 MB boyutundaki güncelleme akıllı saatlerde Wi-Fi ve Mesajlaşma uygulamasının performansını arttırıyor. Ayrıca genel kaliteyi arttıracak bazı iyileştirmeler de var.

Samsung hem eski Galaxy Watch, hem de yeni Galaxy Watch 3'ün yazılımını güncelledi Tam Boyutta Gör

Kademeli olarak dağıtılıyor

Geliştiriciler yazılımdaki küçük hataları giderirken aynı zamanda cihazların kararlılığına ve pil ömrüne olumlu yansıyacak bazı dokunuşlar da yaptı.

Galaxy Watch sistem güncellemesi Güney Kore'de dağıtılmaya başlandı. Galaxy Watch 3'ün yeni ürün yazılımı ise ABD, Kanada, Hindistan ve Güney Kore'de yayınlandı. Yakında diğer bölgelerdeki kullanıcılara da sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim