Anlık Bildirim

Samsung, Koronavirüs nedeniyle MWC 2020'ye katılma planını gözden geçiriyor

Güney Koreli teknoloji devi Samsung da, Şubat ayı sonunda düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2020'ye katılmayabilir. Şirket bu konudaki kararını gözden geçirme aşamasında.

Samsung, Koronavirüs nedeniyle MWC 2020'ye katılma planını gözden geçiriyor Tam Boyutta Gör

Dünya, Çin'de patlak veren Koronavirüs salgını ile çalkalanırken, virüsün etkileri teknoloji dünyasını da yakından ilgilendiriyor. Neredeyse tüm dev teknoloji şirketlerinin üretim tesislerinin ve merkezlerinin Çin'de olması, yakında düzenlenecek olan Mobil Dünya Kongresi 2020'yi de olumsuz etkilemiş durumda.

Samsung karar sürecinde

LG'nin ardından son olarak Nvidia ve Ericsson'un da MWC 2020'ye katılmayacaklarını duyurmasının ardından, genel görüş Mobil Dünya Kongresi'nin bu yıl renksiz geçeceği yönündeydi. Bu görüşü destekleyen bir haber de Samsung'dan gelebilir. Zira sızan bilgilere göre Samsung, MWC 2020'ye katılma planlarını gözden geçiriyor ve henüz resmi bir karar vermiş değil.

Samsung, Koronavirüs nedeniyle MWC 2020'ye katılma planını gözden geçiriyor Tam Boyutta Gör

Samsung hala MWC 2020'de bir stand açmayı planlıyor ancak düzenlenecek olan etkinliklerde, önemli yöneticilerin yer alması beklenmiyor. Şirket birçok çalışanının Avrupa seyahatlerini de iptal edecek. Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticisinin MWC 2020'ye olası bir katılmama durumunun ise fuar üzerinde büyük bir etkisinin olacağı belirtiliyor. Henüz şirketten konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmış değil ancak, önümüzdeki hafta Samsung'un MWC 2020'ye katılıp katılmama kararının netleşmesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim