Anlık Bildirim

Samsung, yüksek hız ve dayanıklılık sunacak microSD ve SD kartlarını tanıttı

Samsung, MicroSD ve SD kartlarında yenilemeye gidiyor. Yüksek hız ve dayanıklılık özellikleri geliştirilen yeni kartlar önümüzdeki ay piyasaya çıkacak: İşte özellikleri ve fiyatları

Samsung'un yeni MicroSD kartları tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Teknoloji devi Samsung, günlük kullanıcılar ve profesyoneller için yeni geliştirmeler sunacak microSD ve SD kartlarını tanıttı. Tüm yeni kartların dayanıklılığını arttıran şirket, deniz suyuna, aşırı sıcaklığa, X-ray makinelerine ve MRI tarayıcısına 72 saate kadar koruma sunacak. Ayrıca aşınma ve düşmelere karşı toplam koruma katmanlarını altıya çıkarmış.

Dayanıklılık ve yüksek hız bir arada

Samsung Evo Plus serisi, standart kullanıcıları hedefliyor ve 130 MB/sn’ye çıkan aktarım hızları sunuyor. Önceki modellere göre 1,3 kat hız artışı ile beraber 64 GB, 128 GB, 256 GB, 512 GB kapasite seçenekleri bulunuyor. Evo Plus 64 GB, 100 MB/sn okuma ve 60 MB/snyazma hızıyla ailenin en uygun modeli olacak gibi gözüküyor.

Samsung'un yeni MicroSD kartları tanıtıldı: İşte özellikleri Tam Boyutta Gör

Pro Plus microSD serisi, içerik oluşturucular ve profesyonel kullanıcıları hedefliyor. 160 MB/sn ve 120 MB/sn’ye kadar okuma ve yazma sunan üst serinin, 128 GB, 256 GB, 512 GB, kapasite seçenekleri bulunuyor.

Pro Plus ve Evo Plus SD kart modellerinin, microSD modellerine yakın performans sunacak versiyonları da bulunuyor. Bu kartlar 4K video kaydı için V30 hız derecesi ile gelecek. Önümüzdeki ay satışa çıkacak tüm serinin MicroSD kart modelleri 18.99 dolar, SD kart modelleri ise 8,99 dolardan başlayan fiyatlar ile satılacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim