Anlık Bildirim

Samsung ve Adidas markaları Galaxy Buds Pro için buluştu

Stan Smith Galaxy Buds Pro tam kablosuz kulaklıklar yeşil ve beyaz renk temasının yanı sıra şapka tasarımlı muhafazası ve Galaxy cihazları için özel teması ile de dikkat çekiyor.

Samsung ve Adidas markaları Galaxy Buds Pro için buluştu Tam Boyutta Gör

Samsung’un özellikle mobil ve giyilebilir cihazları için ünlü markalar ile çalıştığına sık sık şahit oluyoruz. Galaxy Buds Pro tam kablosuz kulaklık modeli için de Adidas markası ile iş birliği yapıyor.

Stan Smith Galaxy Buds Pro özellikleri ve fiyatı

Stan Smith Galaxy Buds Pro tematik kablosuz kulaklık Adidas’ın Stan Smith tenis ayakkabılarından ilham almış. Ayakkabının yeşil ve beyaz renklerinin hakim olduğu kulaklığın şarjlı kutusunun yerleştirildiği muhafaza şapka şeklinde tasarlanmış. Yine perakende kutusu da ayakkabı kutusuna benziyor.

Sınırlı sayıda üretilecek olacak Stan Smith Galaxy Buds Pro donanım anlamında bir değişiklik barındırmıyor ancak Galaxy telefonlarında ilk eşleşme sonrasında özel bir Adidas Originals teması ekleniyor.

Stan Smith Galaxy Buds Pro tematik kulaklık modeli Güney Kore’de 249$ fiyat etiketi ile satışa sunulacak. Müşterilere geri dönüştürülebilir materyallerden imal edilen yeni Stan Smith ayakkabıları için hediye kuponu da verilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim