Anlık Bildirim

Rusya, Ukrayna’yı işgal etti iddiasıyla Bitcoin çakıldı

Son dönemde ağır baskıların altında ezilen kripto para dünyası Rusya’dan gelen sıcak savaş iddialarıyla desteklerini birer birer kaybediyor. 37 bin dolar sınırında büyük bir mücadele var.

Bitcoin Tam Boyutta Gör

Rusya’nın tüm tepkilere rağmen Ukrayna’nın ayrılıkçı Donetsk ve Luhansk şehirlerine giriş yaptığı iddiaları dünya ekonomilerine olduğu kadar kripto para piyasasına da olumsuz etki yaptı.

Bitcoin fiyatı savaştan etkileniyor

Çin’in yasaklamaları, Hindistan’ın vergileri, siber saldırı olayları ve FED faiz görüşmeleri son dönemde kripto para piyasasını çok yıpratmıştı. Yükseliş kanalına girmeye çalışan Bitcoin’e şimdi de savaş darbesi geldi.

Rusya’nın uluslararası tepkilere rağmen ayrılıkçı grupların olduğu Donetsk ve Luhansk şehirlerine resmen ordusunu sokmaya başladığı iddiası her şeyi alt üst ediyor. Dünya ekonomileri gibi kripto para piyasası da sarsıntıda.

Sabah saatlerinde 40 bin dolar sınırını yeniden zorlayan Bitcoin gelen haberlerin de etkisiyle düşüşe geçti. 37 bin dolar altına kadar sarkan Bitcoin ile birlikte kripto para piyasası da dibe vurdu. Ethereum fiyatı 2600$ altına inerken XRP fiyatı 72 cent, SOL fiyatı 84$, AVAX fiyatı da 72$ seviyelerine tutunmaya çalışıyor. Sadece bugün on milyonlarca dolar pozisyon likidite oldu. Bundan sonra işgalin gidişatına göre Bitcoin daha da derin düşüşlere imza atabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12854 kez okundu.
38 kişi, toplam 41 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Bitcoin (BTC), Teknoloji Haberleri ve Yaşam
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim