Anlık Bildirim

Shiba Inu (SHIB), 100 bin yeni kullanıcıya ulaştı

Popüler kripto para SHIB'in kullanıcı sayısı artmaya devam ediyor. SHIB sahipleri arasına 100 bin yeni kullanıcı eklendi.                                           

SHIB, 100 bin yeni kullanıcıya ulaştı Tam Boyutta Gör

Geçen haftalarda Shiba Inu’nun (SHIB) sahiplerinin sayısı 1 milyona ulaşmıştı. Bu önemli kilometre taşının ardından Shiba Inu sahipleri arasında 100.000 kullanıcı daha eklendi. Bu arada SHIB’in şu sıralar 0,0000355 dolardan işlem gördüğünü belirtelim.

WhaleStats’ın verilerine göre, Shiba Inu’nun (SHIB) şu sıralar 1 milyon 100 bin 194 kullanıcıya sahip. Tabii bu sahiplik sayısının piyasa fiyatı açısından doğrudan bir etkisi olduğunu söylemek yanlış olur. Fakat birincil büyüme açısından olumlu bir işaret denebilir.

Kullanıcı sayısındaki artış, topluluk içindeki sosyal etkileşimi de öne çıkarıyor. Ekim ayında yalnızca Shiboshi sahiplerine özel olarak başlatılan Shiboshis Social Club bu etkileşimin bir örneği.

Ek olarak SHIB tarafından 28 Aralık’ta, resmi iletişim aracı olacak yeni bir iletişim portalı duyurulmuştu. Shiba Inu Ekosistem Resmi İletişim Portalı, SHIB’ın baş geliştiricisi tarafından doğrulanmıştı.

CoinMarketCap verilerine göre SHIB, piyasa değeri açısından en değerli 13. kripto para birimi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim