Anlık Bildirim

Snapdragon 7c+ Gen 3 tanıtıldı: İşte özellikleri

Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga seti önceki nesle göre alt seviye ARM tabanlı Windows dizüstü modellerini rekabette çok daha iyi yere getirmeyi amaçlıyor. Ayrıca ilk kez seriye 5G desteği de geliyor. 

Snapdragon 7c+ Gen 3 özellikleri Tam Boyutta Gör

Qualcomm’un daha alt seviye ARM tabanlı Windows dizüstüleri için piyasada olan Snapdragon 7c serisi de bu haftaki güncellemeden nasibini aldı. Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga seti segmentte rekabetçiliği daha da arttıracak. 

Snapdragon 7c+ Gen 3 neler sunuyor?

Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga seti abisi kadar iddialı değil ancak üretim sürecinin gelişmesi ile birlikte önceki nesle göre dikkat çekici oranda performans artışı olmuş. Yine çekirdek tasarımlarını bilmiyoruz ancak 6nm sürecinde yüzde 60 daha iyi işlemci performansı ve yüzde 70 daha iyi grafik performansı bizi karşılıyor. 

Yapay zekâ tarafında yüzde 30 civarında bir iyileşme sağlayan nöral işlem birimi yanında WiFi 6 ve WiFi 6E bağlantıları mevcut. 5G olarak ise Snapdragon X53 modem 3.7Gbps hızlarına ulaşıyor. Bunun haricinde bir opsiyon sunulmamış. Yine de önceki nesle göre 4G ağlarından 5G ağlarına geçiş oldukça iddialı. 

Snapdragon gürültü engelleme ve güvenlik yazılımları bu yonga setinde de yerini alıyor. Snapdragon 8cx Gen 3 yonga setine doğrudan bir karşılaştırma yapılmadığı için farkları net olarak söyleyebilmek mümkün değil. Snapdragon 7c+ Gen 3 yonga seti de gelecek yılın ilk aylarında piyasada olacak. 
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim