Anlık Bildirim

Şok Market ev interneti satmaya başladı: Şok Net

Şok Market bu defa ev interneti dünyasına giriş yapıyor. Şok Net ismindeki yeni hizmet ile kullanıcılara kotasız ev interneti hizmeti sunuluyor. Şok Net hakkında detaylar haberimizde.

Şok ev interneti satmaya başladı: Şok Net Tam Boyutta Gör

Süpermarket zinciri Şok, yeni hizmetini duyurdu. Bugünden itibaren Şok marketlerde ev interneti hizmeti satılacak. Hizmetin ismi: Şok Net.

Şok Net’te şu an için sadece bir tarife seçeneği mevcut. Müşteriler 16 Mbps’e kadar hıza sahip kotasız internet için aylık 69,90 TL ödeyecek. Şok Net, ön ödemeli bir tarife olduğu için her 30 günün sonunda 69,90 TL ödeme yaparak 1 aylık paket yüklemek gerekiyor. 30 günün sonunda paket yüklemesi yapılmaması durumunda hizmet kullanıma kapatılacak.

Şok Net hizmetinden yararlanabilmek için adresinizde ADSL ya da VDSL altyapısının olması gerekiyor. İnternet hizmetinin Alfa İletişim Hizmetleri ismindeki bir firma tarafından sağlandığı belirtiliyor. Muhtemelen Türk Telekom, Superonline gibi firmaların altyapısını kullanacak.

Şok Net için yeni abonelik başlatabilir veya mevcut internetinizi Şok Net’e taşıyabilirsiniz. Şok Net hizmetini yalnızca Şok marketlerdeki kasalardan satın alabilirsiniz. Daha fazla için 0850 800 0 765’i tuşlayarak Şok Net çağrı merkezine ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
68642 kez okundu.
72 kişi, toplam 79 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
şok, ev interneti ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim